Tjänster

Filmkulisser

Renoveringar

Tillbyggnader

Fönsterbyten

Takbyten

Nybyggnation

CNC fräsning

Laserskärning / gravering

Vacuum formning

List och panelhyvling

CNC cellplastskärning

Filmkulisser

Sedan starten 2000 har vi specialiserat oss på att bygga filmkulisser. Under våra år i branschen har vi bland annat skapat kulisser för Arn, Mammoth, Melancholia, Kontiki, Girl with the dragon tattoo och dom senaste Johan Falk filmerna.

Klas Jansson Bygg vänder sig till såväl svenska som utländska filmproduktioner i hela landet. Vi hyr även ut dekor och rekvisita.

Renoveringar

Renovering är processen att förbättra eller återställa en befintlig fastighet, antingen det är ett hem, en byggnad eller en annan typ av fastighet. Det kan involvera allt från mindre kosmetiska förbättringar till större strukturella förändringar.

En renovering kan öka fastighetens värde och göra det mer attraktivt för potentiella köpare eller hyresgäster.

Några av de vanligaste typerna av renovering inkluderar köksrenovering, badrumsrenovering, golvbyte och byte av innertak. Varje typ av renovering har sina egna specifika krav och utmaningar, vi hjälper dig att planera och genomföra hela ditt projekt.

Tillbyggnader

Det finns många delar att tänka på vid en tillbyggnad, det är viktigt att ta hänsyn till alla faktorer för att säkerställa att projektet genomförs på ett korrekt sätt. Det inkluderar bland annat att ta hänsyn till byggregler, bygglov, fastighetsgränser och andra faktorer som kan påverka din tillbyggnad.

En tillbyggnad kan vara en stor investering, så det är viktigt att ha en budget och hålla sig till den. Vi hjälper dig att ta fram en plan för att få en uppskattning av kostnaderna för ditt projekt utifrån dina önskemål. När vi har klarlagt ditt behov tar vi fram en offert för arbetet.

Fönsterbyten

Vi utför professionella fönsterbyte på din fastighet med många års erfarenhet i ryggen.

Vi använder oss av de bästa fönsterleverantörerna för att se till att du får den bästa funktionella prestandan på dina fönster. Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa fönstren för ditt hem och ge dig råd om vilket fönster som passar bäst för ditt behov.

När du har bestämt dig, genomför vi fönsterbytet med effektivitet och noggrannhet. Nya fönster bidrar till att spara energi och skydda mot buller.

Tveka inte att kontakta oss för att få professionell hjälp och ett kostnadseffektivt fönsterbyte idag!

Takbyten

Dags att byta tak? Vi hjälper dig! Det finns många olika takmaterial att välja mellan, såsom tegel, betong, plåt, och papp. Varje material har sina  fördelar och nackdelar, så det är viktigt att välja det som passar bäst för dina behov och din budget.

När det är dags att byta taket på ditt hus är det viktigt att anlita professionella och erfarna hantverkare som har kunskap och expertis för att utföra arbetet på ett säkert och korrekt sätt. Vi hjälper dig hela vägen från val av material, beställning och takbyte. 

Nybyggnation

Vi erbjuder nybyggnation av allt som rör din villa, sommarstuga, uthus, lägenhet eller radhus. Kontakta oss redan idag så tar vi fram en lösning för dig.

CNC fräsning

Vi på Klas Jansson Bygg erbjuder CNC fräsning enligt dina önskemål av träbaserade material. Kontakta oss redan idag så tar vi fram en bra lösning för dig.

Laserskärning / gravering

Vi på Klas Jansson Bygg erbjuder gravering och laserskärning av material så som plast och trä. Kontakta oss så tar vi fram en bra lösning för dig. 

Vår laser är arbetsområdet 1300x2500mm.

Vi har även en märklaser för trä, glas, metal,plast

 

Vacuum formning

Vacuumformning är en process inom tillverkning där en platt termoplastisk film eller platta värms upp tills den mjuknar och sedan sträcks eller dras över en form med hjälp av ett vakuum. När materialet sugs ned över formen, skapas en exakt kopia av formen. Efter att materialet har härdats och stelnat avlägsnas det från formen och bearbetas vidare till en färdig produkt.

Vi erbjuder vacuum formning. Kontakta oss så tar vi fram en lösning till dig.

List och panelhyvling

Hör av er så tar vi fram listen eller panelen ni vill ha eller som inte finns hos bygghandeln

CNC cellplastskärning

Designa din egen list de du kan rita utan att lyfta pennan kan vi skära.
Arbetsområde 1200x2400x2400.

Rulla till toppen